Middagskaker 565g Fjordland
En smak av Arnes barndom. Grove medisterkaker, laget av svin og urter, servert med potetstappe med rotgrønnsaker og tyttebærsyltetøy med eplebiter. En middag av kortreiste råvarer, serveringsklar på noen minutter mens du gjør noe annet.



Ingredienser
Potetstappe med rotgrønnsaker (53 %): 26 % persillerot*, 14 % poteter, fløte, helmelk, gulrot*, kålrot*, crème fraîche, løk*, sellerirot *, 4 % potetflakes, sjalottløk*, salt, bestrålt krydder. middagskaker i fløtesaus (37 %): 57 % medisterkaker (80 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, pepper, salvie), vann, fløte, hvetemel, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder. tyttebærsyltetøy (10 %): 47 % tyttebær*, sukker, vann, 6 % tørket eple* (inneholder sulfitt), maltodekstrin, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * totalt 36 % grønnsaker.
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 152 kcal |
Energi | 632 kj |
Fett | 9.4 g |
Karbohydrater | 12 g |
Kostfiber | 1.1 g |
Mettet fett | 4.7 g |
Protein | 4.6 g |
Salt | 0.75 g |
Sukkerarter | 6.1 g |