Ingredienser
Kjøttkaker 23 % [storfekjøtt 47 %, vann, potetmel, løk, salt, natriumkaseinat (melk), myseproteinkonsentrat (melk), hvetefiber, myse (melk), havrefiber [havrefiber, inulin, psyllium, maltodekstrin, potetfiber], antioksidant e331, aroma [aroma, maltodekstrin, salt], krydder], poteter 22 %, ertestuing 20 % [vann, grønne erter 27 %, margarin [rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator e471/soyalecitin, aroma], krydderblanding [krydder, dekstrose, gjærekstrakt, krydderekstrakter, selleri, løk, muskat]], brun saus 19 % [vann, fløte (melk)[inkl. emulgator e472e, stabilisator (e412, e415)], hvetemel, margarin [rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator e471/soyalecitin, aroma], brunost (melk), tomatpuré, aroma [aroma, maltodekstrin, salt], modifisert maisstivelse, grønnsaksfond [vann, salt, maltodekstrin, sukker, grønnsaksekstrakt [kinakål, gulrot, sopp, brokkoli, paprika], løk, modifisert stivelse, grønnsaksaroma, krydderekstrakt, surhetsregulerende middel e330, karamellisert sukker], krydderblanding [krydder, dekstrose, gjærekstrakt, krydderekstrakter, selleri, løk, muskat], sennep [vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, konserveringsmiddel e202, krydder], fargestoff e150d], sukker, krydder], gulrot 15 %].Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 9 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.