Ingredienser
Kjøttkaker(23%) [storfekjøtt(52%), vann, krydderblanding (løk, salt, myseproteinkonsentrat(melk), hvetefiber, mysepulver (melk) , antioksidant(e331), ingefær, krydder, hvit pepper,
pepper), potetmel, havrefiber (havrefiber, inulin, psyllium, maltodekstrin, potetfiber) , ], potet(22%), ertestuing(20%) [grønne erter(96%), margarin(4%)(rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator (soyalecitin, e471), aroma), krydderblanding(dekstrose, salt, krydder, hydrolysert vegetabilsk protein), salt, sukker,
dekstrose, gjærekstrakt, krydderekstrakter, hvit pepper, selleri,
løk, muskat, vann], brun saus(19%) [vann, fløte (inkl. emulgator (e472e), stabilisator (e412, e415)), hvetemel, margarin(rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator (soyalecitin, e471), aroma), brunost,
tomat, aroma, modifisert stivelse, fargestoff (e150d),
grønnsaksfond(vann, løk, gulrot, purre, selleri, fennikel, krydderurter, krydder, salt, pastinakk, persillerot, sjampinjong, tomat, hvitløk, sukker, aroma, modifisert stivelse, eddik, persilleekstrakt, stabilisator (e415)), sennep(vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, krydder), sukker, salt,
dekstrose, pepper, gjærekstrakt, krydderekstrakter, hvit pepper,
selleri, løk, muskat], gulrot(15%)Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 8 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.