Ingredienser
Ingredienser: kjøttkaker 24 % [storfekjøtt 68 % (opprinnelse: norge/tyskland), vann, potetmel, løk, salt, animalsk protein (av storfe), bambusfiber, potetfiber, dekstrose, krydderblanding (krydder (pepper, hvitløk, paprika, persille, løk, koriander), maisprotein, salt, aroma, dekstrose, krydderekstrakt (pepper, chili, muskat, løpstikke, bukkehornkløverfrø)), surhetsregulerende middel e331, aroma, pepper], potet 22 %, brun saus 20 % [vann, fløte (inkl. emulgator e472e, stabilisator (e412, e415)), hvetemel, margarin [rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator (e322 (soya), e471), aroma], brunost, tomat, aroma, modifisert stivelse, fargestoff e150d, fond (vann, løk, gulrot, purre, selleri, fennikel, krydderurter, krydder, salt, pastinakk, persillerot, sjampinjong, tomat, hvitløk, sukker, aroma, modifisert stivelse, eddik, persilleekstrakt, stabilisator e415), sennep (vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, krydder), salt, sukker, pepper, dekstrose, gjærekstrakt, krydderekstrakter, hvit pepper, løpstikke, løk, muskat], ertestuing 18 % [grønne erter 96 %, margarin [rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator (e322 (soya), e471), aroma], salt, krydderblanding (dekstrose, salt, krydder, hydrolysert vegetabilsk protein (av raps og mais)), sukker, dekstrose, gjærekstrakt, krydderekstrakter, hvit pepper, løpstikke, løk, muskat, vann], gulrot 16 % [gulrøtter, salt]. Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 10 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.