Ingredienser
Ingredienser: medisterkaker 26 % [svinekjøtt 67 % (opprinnelse: norge), vann, potetmel, krydderblanding (salt, melkepulver, bambusfiber, antioksidant e331, muskatnøtt, pepper), storfekjøtt 5 % (opprinnelse: norge/tyskland), svinefett], potet 24 %, saus 22 % [vann, ribbefett 11 %, modifisert stivelse, fløte (inkl. emulgator e472e, stabilisator (e412, e415)), kjøttglace (svinefett, svinekjøtt, salt, aroma, maltodekstrin, soyasaus (soyabønner, salt, maltodekstrin), sennepsfrø, maisstivelse, vegetabilsk olje (solsikke, raps), fargestoff e150c, gulrotekstrakt, krydder), brunost, sukker, sennep (vann, sennepsfrø, eddik, salt, surhetsregulerende middel e330, konserveringsmiddel e224), fargestoff e150d, krydder, løpstikke, salt, nellik], surkål 22 % [hodekål, vann, sukker, eddik (7 %), salt, krydder, fortykningsmiddel e412, konserveringsmiddel (e211, e202)], tyttebærsyltetøy 7 % [tyttebær 40 %, sukker, vann, fortykningsmiddel e440b, surhetsregulerende middel e330, konserveringsmiddel e211].Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 14 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.