Ingredienser
Sjokoladebunn: hvetemel, rapsolje, egg, vann, sukker, tørket glukosesirup, modifisert stivelse (e1414), fettredusert kakao, melkepulver, hevemiddel (e500, e450), hvetegluten, salt, emulgator (e471, e481), salt, stabilisator (e412, e466), fortykningsmiddel (natriumkarboxi,etylcellulose, xantangummi, guarkjernemel), aroma. sjokoladekrem; melis (sukker, potetstivelse), margarin (vegetabilsk olje (raps, kokos, fullherdet raps og kokos), vann, salt, emulgator (e471), aroma, farge (160a), smør (fløte, salt, syltekultur, vitamin d), kakao, vann, vaniljesukker (sukker, aroma vanillin (ligning basert), antiklumpemiddel (e341 (0,49%)). pynt: melisglasur: melis (sukker, potetstivelse), vann, palsankrem (sukker, vann, emulgator (e475, e471, e322), fortykningsmiddel (e464), surhetsregulerende middel (e270), konserveringsmiddel (e200/0,1 %). sjokoladepynt: sukker, kakaomasse, kakaosmør, smørolje (melk), helmelkspulver, emulgator (soyalecithin (e322)), skummet melkepulver, laktose, mysepulver, aroma (vanilje). marsipanrose/blader: sukker, mandler, glykose, sorbitol (e420), konserveringsmiddel (e202), farge (e131, e124, e160a, e120, e141). dekorsukker: rørsukker, maisstivelse, vegetabilsk fett (palme). tekstbånd av marsipan: sukker, mandler (20 %), glykose, vann, soyamel, pregelatinisert risstivelse, stabilisator sorbitol (fra glutenfri hvetestivelse), fortykningsmiddel (guarkjernemel, tragant), konserveringsmiddel (e202), farge (e171). sjokolade tekst: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin (e322)), aroma.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 26 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.