Ingredienser
Sjokoladebunn: hvetemel, rapsolje, egg, vann, sukker, tørket glukosesirup, modifisert stivelse (e1414), fettredusert kakao, melkepulver, hevemiddel (e500, e450), hvetegluten, salt, emulgator (e471, e481), salt, stabilisator (e412, e466), fortykningsmiddel (natriumkarboxi,etylcellulose, xantangummi, guarkjernemel), aroma. sjokoladekrem; melis (sukker, potetstivelse), margarin (vegetabilsk olje (raps, kokos, fullherdet raps og kokos), vann, salt, emulgator (e471), aroma, farge (160a), smør (fløte, salt, syltekultur, vitamin d), kakao, vann, vaniljesukker (sukker, aroma vanillin (ligning basert), antiklumpemiddel (e341 (0,49%)). pynt: melisglasur: melis (sukker, potetstivelse), vann, palsankrem (sukker, vann, emulgator (e475, e471, e322), fortykningsmiddel (e464), surhetsregulerende middel (e270), konserveringsmiddel (e200/0,1 %). dekorsukker: rørsukker, maisstivelse, vegetabilsk fett (palme). sjokoladepynt: sukker, kakaomasse, kakaosmør, smørolje (melk), helmelkspulver, emulgator (soyalecithin (e322)), skummet melkepulver, laktose, mysepulver, aroma (vanilje). marsipanrose/blader: sukker, mandler, glykose, sorbitol (e420), konserveringsmiddel (e202), farge (e131, e124, e160a, e120, e141).
dekorsukker: rørsukker, maisstivelse, vegetabilsk fett (palme).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 23 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.