Ingredienser
urtebakt potet (42%) [potet med skall (96%), rapsolje, grovt salt, timian, pepper], vegansk farsekake (28%) [belgfruktprotein(favabønneprotein, erteprotein, emulgator (e461), stivelse (potet), solsikkeolje), rapsolje, erteprotein, vann, næringsgjær, ertefiber, krydderblanding(krydder og urter (pepper, koriander, ingefær, muskatblomme), maltodekstrin, gjærekstrakt, sukker, naturlig aroma), salt, smakstilsetning (aroma, salt, vegetabilsk olje (kokos), maltodekstrin, karamellpulver (sukker, maltodekstrin), antioksidant (e307), stabilisator (e414)) , vegetabilsk protein(mais, raps), tørket løk, allehånde, pepper, malt ingefær, malt muskatnøtt, chili], syltet rødkål (19%) [rødkål (50%), sukker, vann, rødvinseddik, bringebæreddik (hvitvinseddik, bringebærsaftkonsentrat, bringebæraroma), modifisert stivelse, sitronjuice, ingefær, konserveringsmiddel (e202, e211)], vegansk julesaus (12%) [vann, løk, grønnsaksfond(vann, løk, gulrot, purre, selleri, fennikel, krydderurter, krydder, salt, pastinakk, persillerot, sjampinjong, tomat, hvitløk, sukker, aroma, modifisert stivelse, eddik, persilleekstrakt, stabilisator (e415)), rapsolje, tamarindpaste, soyasaus(vann, soyabønner, hvete, salt, eddik, etanol, sukker), steinsopp, hvitløk, fortykningsmiddel (e412), fortykningsmiddel (e415), fargestoff (e150d), rosmarin, timian, pepper]Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 9 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.