Ingredienser
Skinkestek, julepølse og medisterkake i julesaus (52 %): 34 % saus (vann, fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær, 2 % rød drue)), fargestoff (karamell), bestrålt krydder (bl.a. nellik), hvitløk), 23 % skinkestek (til 100 g ferdig vare er det anvendt 116 g svinekjøtt, vann, salt, gelatin, krydder, aroma, fargestoff (karamell)), 23 % julepølse (61 % svinekjøtt, vann, potetmel, salt, stabilisator (trifosfater), krydder. Importert svinetarm.), 21 % medisterkaker (67 % svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Poteter (32 %): Poteter, salt. Rødkål (16 %): 72 % rødkål, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), konsistensmiddel (guarkjernemel).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt, bestrålt Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.