Hvetemel Tipo-00, 1 kg
Italiensk mel med høyt innhold av glutenprotein, som gir et lettere og luftigere bakverk. Tipo-00 betegner det høyeste innholdet av glutenprotein. I tillegg har også mel som dyrkes i tørre og solfylte områder et høyere falltall (forklistringsevne) enn norsk mel. Forklistringsevnen sier noe om kvaliteten på stivelsen (glutenet) og deigens evne til å oppta mye fuktighet, noe som gir saftig deig.

Ingredienser
Hvetemel.
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 336 kcal |
Energi | 1407 kj |
Fett | 0.86 g |
Karbohydrater | 72 g |
Kostfiber | 2.2 g |
Mettet fett | 0.23 g |
Protein | 10.2 g |
Salt | 0 g |
Sukkerarter | 1.6 g |