Pizzamel tipo-00 1 kg
Dette melet er ekstra finmalt, nærmest som pudder. Melet gjør deigen smidig, smakfull og gir pizzabunn en fyldig luftig konsistens. Dette er en blanding som er ideell for tillaging av en klassisk napolitansk pizzabunn. Melet er av type «00» og inneholder 12,5% proteiner. Anbefalt heving av deig: 2 timer hviletid i romtemperatur, 24 timer heving i kjøleskap. Deigen tas ut av kjøleskapet 3 timer før bruk.


Ingredienser
Hvetemel
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 354 kcal |
Energi | 1502 kj |
Enumettet fett | 0 g |
Fett | 1 g |
Flerumettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 72 g |
Kostfiber | 3 g |
Mettet fett | 0.2 g |
Sukkeralkoholer | 0 g |
Protein | 12.5 g |
Salt | 0 g |
Stivelse | 0 g |
Sukkerarter | 1 g |