Oksekjøtt i Saus m/Ertestuing 580g Fjordland

Oksekjøtt i Saus m/Ertestuing 580g Fjordland

Kjært barn har mange navn! Vi har valgt å kalle denne retten Oksekjøtt i saus, men den kalles også sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Uansett navn er dette en særdeles smakfull gryte med møre kjøttbiter av okse i en kraftig brun saus. Dette er rotekte norsk tradisjonskost med fyldig ertestuing, poteter og tyttebærsyltetøy som tilbehør. Retten inneholder 20 % grønnsaker og er rik på protein. God middag!

Ingredienser

Oksekjøtt i saus (35 %): 54 % norsk storfekjøtt, 46 % saus (vann, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatkonsentrat*, rapsolje, salt, aroma, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). ertestuing (28 %): 94 % grønne erter*, smør, salt, sukker. poteter (28 %): poteter, salt. tyttebærsyltetøy (9 %): tyttebær*, sukker, vann, maltodextrin, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * totalt 20 % grønnsaker.

Prishistorikk

2023-10-062023-10-052023-10-042023-10-032023-10-022023-10-012023-09-302023-09-292023-09-282023-09-272023-09-262023-09-252023-09-242023-09-232023-09-22109

Næringsinnhold per 100 gram

NæringsstoffMengde
Kalorier109 kcal
Energi460 kj
Fett2.7 g
Karbohydrater13 g
Kostfiber1.6 g
Mettet fett1.2 g
Protein7.6 g
Salt0.58 g
Sukkerarter3.9 g

Andre matvarer