Ingredienser
33,7% marsipan (sukker, mandler (21% - herav 5 % valencia mandler), vann, glukosesirup, invertsukkersirup, maltodekstrin, fuktighetsbevarende middel (E420), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202)), 29,4% tine laktosefri kremfløte (kremfløte, laktase, stabilisator (karragenan)), 17,2% jordbærsyltetøy (sukker, jordbær (40%), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E509, E330), konserveringsmiddel (E202)), 16% glutenfri kakebunn (base (sukker, glutenfri hvetestivelse, modifisert potetstivelse (E1414), tørket glukosesirup, risstivelse, eggehvitepulver, hevemiddel (E500, E450), emulgator (E475, E471), stabilisator (E466), farge (E160a),), egg, vann), marsipanrose (sukker, mandler, vann,glykose, sorbitol, konserveringsmiddel(E202), farge(E120(animalsk:cochenille),E160a,E141,E131,E171)), sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin E322), aroma.), gele (sukker, vann, glykose, fortykningsmiddel (E406, E440), surhetsregulerende middel (E330, E524, E331), farge (E100, E141), konserveringsmiddel E200, aroma)Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 29 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.