Ingredienser
Kålrotstappe (50 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder.
Komle (29 %): potet, hvetemel, byggmel, potetflakes, salt.
Vossakorv og fett (21 %): 86 % vossakorv ( 65 % norsk kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (askorbinsyre og natriumaskorbat), importert svinetarm), 14 % svinefett.
* Totalt 35 % grønnsaker.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
2
Minimalt prosessert
Enkle prosesser
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.