Ingredienser
Potet 32 %, flesk 28 % [sideflesk av svin 96 %, vann, salt, potetfiber], duppe 20 % [vann, crème fraîche [fløte (melk), melkesyrekultur], fløte (melk) [inkl. emulgator e472e, stabilisator (e412, e415)], margarin [rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator e471/soyalecitin, aroma], hvetemel, gressløk, aroma, salt, krydder], kålrotstappe 20 % [kålrot 70 %, gulrot 14 %, fløte (melk) [inkl. emulgator e472e, stabilisator (e412, e415)], margarin [rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator e471/soyalecitin, aroma], hvetemel, dekstrose, muskat, løk 19 %, gjærekstrakt, krydderekstrakter, selleri, aroma, krydder].Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 8 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.