Ingredienser
33,2% marsipan (sukker, mandler, (21 %), vann, glukosesirup, invertsukker, maltodekstrin, fuktighetsbevarende middel (E420), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202)), 30,7% Fløtekrem (kremfløte, fløtestabilisator (sukker, vann, fortykningsmiddel (E401, E450))), 17,1% GLUTENFRI KAKEBUNN (glutenfri anslagsmix (sukker, glutenfri hvetestivelse, modifisert potetstivelse (E1414), tørket glukosesirup, risstivelse, eggehvittepulver, hevemiddel (E500, E450), emulgator (E475, E471), stabilisator (E466), farge (E160a),), ferske egg, vann), 15,6% jordbærsyltetøy (sukker, jordbær (40 %), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330, E509), konserveringsmiddel (E202).), marsipanrose (sukker (72%), mandler (22%), vann, glykosesirup (2%), sorbitol E420, konserveringsmiddel: E202 sorbitol, farge (E120, E160a, E141, E131, E171)), gelé (sukker, vann, glykose, fortykningsmiddel (E406, E440), surhetsregulerende middel (E330, E524, E331), farge (E100, E141), konserveringsmiddel E200, aroma), sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin E322), aroma.)Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 32 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.