Ingredienser
FLØTE 26%, mandelbunn 26%: (MANDLER, melis, sukker, EGGEHVITE) vaniljekrem 15%:(vann, sukker, modifisert stivelse (E1414), MELKEPULVER, vegetabilsk olje og -fett (raps, fullherdet raps og kokos), romaroma, fortykningsmiddel (E401, E466), salt, emulgator (E471), farge (E160e og E101), aroma (vanilje, naturlig aroma)), kakebunn 12%: (HVETEMEL, sukker, EGG, vann, HVETESTIVELSE, SKUMMETMELKPULVER, hevemiddel (E500, E450), maisstivelse, emulgator (E471, E475), naturlig sitronaroma, farge (E 160a)), gele 8%: (sukker, vann, glukose, surhetsregulerende middel (E330), fortykningsmiddel (E440), konserveringsmiddel (E211)), jordbærsyltetøy 8% (sukker, jordbær (40%), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330, E509), konserveringsmiddel (E202)), kakepynt: (sukker, glukosesirup, vann, kakaomasse, aprikoskjerner, rapsolje, kakaosmør, modifisert maisstivelse, fuktighetsbevarende middel (E420, invertase), surhetsregulerende middel (E330, E331, E450), MANDLER, fortykningsmiddel (E406, E407, E440), geleringsmiddel (E440a), farge (E120, E162, E160a, E141, E163), stabilisator (E401), EGGEHVITE, konserveringsmiddel (E202), aroma, emulgator (E322 ( SOYA )), eplearoma, naturlig vaniljearomaProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 33 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.