Ingredienser
Svinekotelett i sjysaus (33 %): 94 % norsk svinekotelett, 6 % sjysaus (sjalottløk*, vann,, salt, rødvinskonsentrat, modifisert maisstivelse, aroma, hvitløk*, bestrålt krydder, farge (brunet sukker)).Skivede poteter (31 %): 92 % poteter, sjalottløk*, rapsolje, salt, sitronsaft*, hvitløk*, bestrålt krydder. Gulrøtter* (21 %).Bearnaisesaus (15 %): vann, smør, rapsolje, modifisert maisstivelse, emulgator (mono- og diacetylvinsyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), konsistensmiddel (xantangummi), salt, eddik, løk, sukker, aroma, bestrålt krydder, antioksidant (tokoferoler), fargestoff (karotener).* Totalt 23 % grønnsakerProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt, bestrålt, bestrålt Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.