Ingredienser
potetmos (33%) [potet (69%), vann, smør, fløte (7%)(inkl. emulgator (e472e), stabilisator (e412, e415)), salt, dekstrose, sukker, muskat, løk, gjærekstrakt, krydderekstrakter, selleri, aroma, hvit pepper, koriander, fennikel], svinenakke u/ben (25%) [svinenakke, salt, pepper], surkål (21%) [hodekål, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (e412), konserveringsmiddel (e211, e202)], ølsaus (16%) [vann, bayerøl (21%)(bayermalt ( bygg ), fargemalt, humle), løk (21%), gulrot, tomatketchup (tomat, eddik, sukker, salt, krydder, urteekstrakt( selleri )) , fond(vann, oksefond, oksekjøttekstrakt, salt, aroma, sukker, modifisert stivelse, løk, eddik, krydder), margarin(rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, skummetmelk, salt, emulgator ( soyalecitin, e471), aroma), hvetemel, tomatpuré, grov dijon sennep(vann, sennepsfrø, eddik, salt), soyasaus(vann, soyabønner, hvete, salt, eddik, etanol, sukker), persille, fargestoff (e150d), rapsolje, rødvinseddik(eddik ( sulfitt ), konserveringsmiddel (e222)), aroma( bygg, melk ), salt, pepper], gulrot (5%) [gulrot, rapsolje, salt, sukker, pepper] Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 9 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.