Ingredienser
Pizzabunn 58 % [hvetemel, vann, rapsolje, surdeig (rugmel), hvetegluten, gjær, sukker, salt, hevemidler (e450, e500, e341)], saus 17 % [knuste tomater 16 %, krydder, hvitløk, urter, sukker, salt, surhetsregulerende middel e330], ost 16,5 % [norsk mozzarella 7,5 %, norsk gouda 4 %, norsk gulost 3 %, cheddar 2 % (melk, salt, vegetabilsk løpe, konserveringsmiddel e251, surhetsregulerende middel e509, melkesyrekultur, potetmel (antiklumpemiddel), fargestoff e160)], skinke 6,5 % [norsk svinekjøtt 80 %, vann, salt, antioksidtant e301, stabilisator e451, surhetsregulerende middel (e326, e262), glukose, svineprotein, konserveringsmiddel e250], tørkede urter. Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 12 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.