Ingredienser
Bunn: sukker (12 %), heleggmasse (8,3 %) (egg, konserveringsmiddlel (E202), surhetsregulerende middel (330)), røremargarin (7,1 %) (rapsolje, vegetabilsk fett (fullherdet raps og kokos) , vann, kokosolje, salt, emulgator (E471) , surhetsregulerende middel (E330), aroma, farge (160a)). Hvetemel (4,3 %) (inneholder melbehandlingsmiddel (E300)), fettreduserende kakaopulver (4,0 %), vaniljeessens (0,3 %) (fyllstoff (E422), vann, aroma), hevemiddel (0,1 %) (E500), salt (0,1 %). Ostekrem (12 %) Kremost (pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator (E410, E412 og syrekultur), melis (12 %) (sukker (98 %), potetstivelse), kremfløte (melk) (8,3 %). mørk sjokolade (8,3 %) (kakomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin E322), aroma), eggeplomme (3,7 %) sukker (1,7 %). Dekor: Orekjeks (3,7 %) (hvetemel, sukker, vegetabilsk olje (raps), fettredusert kakaopulver (4,6 %), hvetestivelse, glukose- fruktosesirup, hevemiddel (E501, E503, E514), salt, emulgator E322 (soya og solsikke), aroma (vanillin).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 13 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.