Ingredienser
29,9% kremostbase (50 % kremost(pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator (johannesbrødkjernemel og guarkjernemel) og syrekultur), yoghurt, 16 % sukker, fortykningsmidler (pektin, karboksymetylcellulose og gelatin med opprinnelse fra svin), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer og melkesyreestere av monoog diglyserider av fettsyrer), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat) og vaniljearoma), 18,7% kjeksbrudd bixit (havregryn, vegetabilsk olje (kokos, shea, solsikke), hvetemel, sammalt hvete, sukker, demerarasukker, sirup, hevemiddel (E500), salt), 14,9% Gele mb ost (vann, sukker, pasjonsfrukt, kokegele pulver konsentrat nøytral (surhetsregulerende middel (E331, E330, E340), fortykningsmiddel (E407, E440, sukker, E410), dekstrose)), 14,9% kremfløte, 7,5% vann, 7,5% røremargarin (rapsolje, fullherdet vegetabilsk fett (raps og kokos), vann, kokosolje, salt, emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), aroma, farge (E160a)), 3,7% 100% storfe, 2,2% pasjonsfrukt, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin E322), aroma.)Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 11 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.