Ingredienser
39.1% kremfløte(MELK), kakebunnmiks (sukker, HVETESTIVELSE, HVETEMEL, HVETEGLUTEN, skummet MELKepulver, emulgator (E472b, E475), hevemiddel (E450a, E500), salt, farge (E101), aroma (vanillin)), 14.2% bringebærsyltetøy (sukker, bringebær (40 %), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202)), marsipan (sukker, MANDLER (20 %), glykose, vann, SOYAmel, stabilisator sorbitol (fra glutenfri hvetestivelse), invertsirup, pregelatinisert risstivelse, fortykningsmiddel (guarkjernemel,tragant), konserveringsmiddel E202, farge E171), EGG, vann, fløtestabilisator (sukker, vann, fortykningsmiddel (E401, E450)). Pynt: marsipanroser (sukker, aprikoskjerner, vann, rapsolje, fuktighetsbevarende middel (E420, invertase), glukose sirup, MANDLER (1%), stabilisator (E401), farge (E120)), jordbær, rips, mørk sjokolade(kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (SOYAlecitin E322), aroma), sjokoladepynt(sukker, kakaosmør, helMELKspulver, kakaomasse, laktose (MELK), emulgator (E322 (SOYA)), naturlig vaniljearoma), gelé (sukker, vann, glykose, fortykningsmiddel (E406, E440), surhetsregulerende middel (E330, E524, E331), farge (E100, E120, E141), konserveringsmiddel E200, aroma.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 26 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.