Lammelår Marinert Speket 80g Tind

Lammelår Marinert Speket 80g Tind

Marinert og Speket Lammelår er modnet ca. 4 måneder før slicing. Etter å ha marinert lammelåret lenge i hvitløk og urter, lar vi det langsomt speke til den rette modningen. Sammen med lite salt får vi frem en helt unik smak.

matskatt
grontpunkt
Plastemballasje
spesialitet

Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er det nytta 160 g lår av lam, salt, bestrålt krydder (inkl. kvitløk) og konserveringsmiddel (natriumnitritt e259).

Prishistorikk

2023-08-132023-08-122023-08-112023-08-102023-08-092023-08-082023-08-072023-08-062023-08-052023-08-042023-08-032023-08-022023-08-012023-07-312023-07-302023-07-292023-07-282023-07-272023-07-262023-07-252023-07-242023-07-232023-07-22103.0103.2103.4103.6103.8104.0104.2104.4

Næringsinnhold per 100 gram

NæringsstoffMengde
Kalorier299 kcal
Energi1251 kj
Enumettet fett6.8 g
Fett19 g
Flerumettet fett1.1 g
Karbohydrater0 g
Mettet fett8.5 g
Protein31 g
Salt5.7 g
Sukkerarter0 g

Andre matvarer