Lammelår Marinert Speket 80g Tind
Marinert og Speket Lammelår er modnet ca. 4 måneder før slicing. Etter å ha marinert lammelåret lenge i hvitløk og urter, lar vi det langsomt speke til den rette modningen. Sammen med lite salt får vi frem en helt unik smak.




Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er det nytta 160 g lår av lam, salt, bestrålt krydder (inkl. kvitløk) og konserveringsmiddel (natriumnitritt e259).
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 299 kcal |
Energi | 1251 kj |
Enumettet fett | 6.8 g |
Fett | 19 g |
Flerumettet fett | 1.1 g |
Karbohydrater | 0 g |
Mettet fett | 8.5 g |
Protein | 31 g |
Salt | 5.7 g |
Sukkerarter | 0 g |