Kjøttboller Svenske m/Potetmos 566g Fjordland
Denne svenske klassikeren har blitt en kjent og kjær rett i Norge. Dette er middag mange har vokst opp med og som er godt likt av både barn og voksne. I Fjordland benytter vi kun norsk kjøtt og retten serveres med en mild fløtesaus og fyldig potetstappe laget fra bunnen av - tyttebærsyltetøy følger også med. Retten er en kilde til protein. God middag.
Ingredienser
Kjøttboller i fløtesaus (53 %): 55 % kjøttboller (55 % norsk kjøtt av svin og storfe, melk, vann, potetmel, løk, salt, hvetemel, potetfiber, laktose, sukker, krydder), 45 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, tomatpuré, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). potetstappe (42 %): 74 % potet, helmelk, potetflakes, smør, vann, salt, fløtepulver, bestrålt krydder. tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær, 32 % sukker, vann, maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 134 kcal |
Energi | 561 kj |
Fett | 6.9 g |
Karbohydrater | 13 g |
Kostfiber | 0.5 g |
Mettet fett | 3.4 g |
Protein | 4.4 g |
Salt | 0.72 g |
Sukkerarter | 3.5 g |