Ingredienser
Kjøttboller:
Ingredienser: Svinekjøtt*, vann, vegetabilsk stivelse (tapioka), melkeprotein, melkesukker, salt og krydder (sort pepper).
*Opprinnelse: Norge
Fløtesaus:
Ingredienser: Vann, kjøttkraft (avkok av vann, storfeben, løk og løpstikke), fløte (4,7 %), vegetabilsk stivelse (mais), løk, buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, sukker, løk og løpstikke), smør (fløte, melkesyrekultur), hvitvinsekstrakt, tomat, sukkerkulør (invertert og karamellisert sukker, vann, salt, fargestoff (karamell), surhetsregulerende middel (natrium diacetat), salt, sukker og krydder (pepper).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.