Ingredienser
Vann, strøssel 25 % [sukker, hvetestivelse, vann, glukosesirup, kokosnøttolje, konsentrat av reddik, sitron, solbær, spirulina, saflor og sitron, fargestoff e100, overflatebehandlingsmiddel e901], sjokotrekk 16 % [vegetabilske oljer (kokos, solsikke, raps), sukker, fettredusert kakaopulver, emulgator (e322/soyalecitin), vaniljearoma], glukosesirup, skummetmelkpulver, sukker, melkeproteiner, kokosnøttolje, emulgator e471, stabilisator (e412, e410), aroma.
vann, jordbærjuice fra konsentrat 21 %, sukker, glukose-fruktosesirup, sitronsaft fra konsentrat 0,8 %, surhetsregulerende middel e330, stabilisator (e412, e410, e440), rødbetekonsentrat, fargestoff (e150a, e160a), aroma.
vann, sukker, glukosesirup, skummetmelkpulver, kokosnøttolje, sitronsaft fra konsentrat 1,5 %, jordbærjuice fra konsentrat 1,2 %, ananasjuice fra konsentrat 0,5 %, juicekonsentrat av pasjonsfrukt, mango, kiwi, grapefrukt og drue, surhetsregulerende middel e330, emulgator e471, stabilisator (e410, e412, e440), svart gulrotkonsentrat, spirulinaekstrakt, gulrotkonsentrat, fargestoff e100, aroma.
vann, sukker, glukosesirup, fargestoff e150d, aroma, surhetsregulerende middel e330, stabilisator (e410, e412).
skummetmelkpulver 41 %, sjokoladekjeks 39 % [hvetemel, sukker, vegetabilske oljer [kokos, solsikke], glukosesirup, fettredusert kakaopulver (kakaopulver, surhetsregulerende middel e501), hevemiddel (e500, e501, e502, e503), emulgator (e322/solsikkelecitin), salt, aroma], sukker, raffinert kokosnøttolje, glukosesirup, fløte1,2 %, invertsukker (sukker, vann, surhetsregulerende middel (e330, e500)), smør, melkeproteiner, emulgator (e477, e471), stabilisator (e410, e412), aroma.
Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 34 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.