Ingredienser
Hvetetortilla 30 % (hvetemel, vann, rapsolje, hevemidler (natriumhydrogenkarbonat, difosfat), dekstrose, surhetsregulerende middel (eplesyre), salt, melbehandlingsmiddel (l-cystein)), salsa 20 % (tomat (hakket tomat, tomatpulp, tomatpuré), vann, paprika, løk, jalapeno, sukker, eddik, salt, fortykningsmiddel (modifisert potetstivelse), surhetsregulerende middel (melkesyre, natriumacetat, sitronsyre), krydderekstrakt (hvitløk, chili, ingefær), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat)), tacokjøtt 13 % (storfekjøtt, vann, løk, dekstrose (mais), krydder bl.a. chili, hvitløk og paprika, gjærekstrakt, modifisert stivelse, salt, soyaprotein, potetstivelse, storfecollagen, aroma, maltodekstrin (mais/potet), stabilisatorer (di-/trifosfat), antioksidant (natriumaskorbat), aioli 8 % (rapsolje, vann, hvitløk, eggeplomme, sukker, eddik, salt, sennepsfrø, stabilisatorer (guarkjernemel, xantangummi), surhetsregulerende midler (eplesyre, sitronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), naturlig aroma, cayennepepper), ostetopping 8 % (topping (vann, kokosolje, melkeprotein, modifisert potetstivelse, salt, smeltsalt (natriumsitrat, natriumfosfat), surhetsregulerende middel (melkesyre), mysepulver, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), fargestoff (karotener)), ost (pasteurisert melk, salt, vegetabilsk løpe, konserveringsmiddel (natriumnitrat), surhetsregulerende middel (kalsiumklorid), melkesyrekultur, antiklumpemiddel (potetmel), mais 7 % (mais, vann, sukker, salt), råkost 7 % (hodekål, gulrot), borlottibønner 7 % (borlottibønner, havsalt)).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.