Ingredienser
HVETETORTILLA 31 % (hvetemel, vann, rapsolje, hevemidler (natriumhydrogenkarbonat, difosfat), dekstrose, surhetsregulerende middel (eplesyre), salt), SALSA 18 % (tomat 65 % (hakket tomat, tomatpulp, tomatpuré), vann, paprika, løk, jalapeno, sukker, eddik, salt, fortykningsmiddel (modifisert potetstivelse), surhetsregulerende midler (melkesyre, natriumacetat, sitronsyre), krydderekstrakt (hvitløk, chili, koriander, ingefær), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat)), STEKT KJØTT TACO 15 % (storfekjøtt, vann, løk, dekstrose (mais), krydder bl.a. chili, hvitløk og paprika, gjærekstrakt, modifisert stivelse, salt, soyaprotein, potetstivelse, storfecollagen, aroma, maltodekstrin (mais/potet), stabilisatorer (di/trifosfat), antioksidant (natriumaskorbat)), OSTETOPPING 13 % (Mozzana (vann, kokosolje, melkeprotein, modifisert potetstivelse, salt, smeltsalt (natriumsitrat, natriumfosfat), surhetsregulerende middel (melkesyre), mysepulver, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), fargestoff (karotener)), ost (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (natriumnitrat), surhetsregulerende middel (kalsiumklorid), melkesyrekultur, potetmel (antiklumpemiddel)), RÅKOST 13 % (hodekål, gulrot), BØNNER BORLOTTI 5 % (Borlottibønner, havsalt), AIOLI 5 % (rapsolje, vann, hvitløk, eggeplomme, sukker, eddik, salt, sennepsfrø, stabilisatorer (guarkjernemel, xantangummi), surhetsregulerende midler (eplesyre, sitronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), naturlig aroma, cayennepepper).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.