Ingredienser
HVETEMEL, vann, salt, tørrgjær, rapsolje, emulgator (E 472e, E 471), kokosfett, druesukker, fullherdet fett av raps, melbehandlingsmiddel (E 300), vegetabilsk olje av raps, enzym, surhetsregulerende middel (E 330), aroma, farge (E 160a) FYLL: Potetsalat: Poteter(56%), vegetabilskolje, vann, maisstivelse, EGG eplommer, sukker, løk, SENNEP, salt,gressløk,eddik, krydder(hvitløk, smaksforsterker (E621), antiklumpemiddel(E554)), Stabilisator(E401, 410, E421, konservering((E202, E211), syre(E330,E296) KREMOST: pasteurisert MELK og FLØTE, salt og stabilisator (E407, E412, E 415) Roastbiff, IsbergsalatProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 10 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.