Ingredienser
Norsk svinekjøtt (69 %), vann, hvetemel, Jarlsbergost (9 %) (pasteurisert melk, salt og løpe), bacon røkt på bøkeflis (7 %) (norsk sideflesk uten ben og svor, vann, salt, potetfiber, dekstrose, konserveringsmiddel (natriumnitritt), antioksidant (natriumaskorbat) og stabilisator (di-/trifosfat)), rapsolje (til steking), rismel, modifisert stivelse av mais, melkeprotein, melkesukker, salt, vegetabilsk fiber av potet, gulrot og bambus, krydder (gurkemeie, pepper og sellerisalt), gjær, rapsolje, gjærekstrakt, krydderekstrakt, antioksidant (sitronsyre) og løk.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.