Ingredienser
Norsk svinekjøtt (kjøttinnhold totalt: 57 %), grønnsaker (17 %) (gulrot, paprika, sellerirot og purreløk), hvetemel, vann, gjær, salt, rapsolje, Jarlsbergost (7 %), bacon (Norsk sideflesk uten ben og svor, vann, salt, potetfiber og dekstrose, konserveringsmiddel (natriumnitritt), antioksidant (natriumaskorbat) og stabilisator (di-/trifosfat). Røykt på bøkeflis), rismel, modifisert stivelse av mais, salt, smør, melkeprotein, melkesukker, krydder (gurkemeie, selleri, pepper), vegetabilsk fiber av potet, gulrot og bambus, gjærekstrakt, krydderekstrakt, antioksidant (sitronsyre) og løkpulver.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: røykt Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.