Torsk i Saus 550g Fjordland
Torsk med purreløksaus, gulrøtter og poteter. Vår torsk kommer fra havet utenfor norskekysten og er av familien Gadus morhua, altså en ekte atlanterhavstorsk! Torskestykket serveres i en mild purreløksaus med persille- og sellerirot. Som tilbehør får du kokte poteter og gulrøtter, akkurat som hjemme. Denne retten er nøkkelhullsmerket og inneholder 31 % grønnsaker, er rik på protein og jod, har lavt fettinnholdt, og er kilde til fiber. God middag!

Ingredienser
Torsk i purreløksaus (53 %): 52 % purreløkssaus (helmelk, 32 % purreløk*, fløte, persillerot*, sellerirot*, crème fraîche, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder skalldyr), salt, hvitvinseddik, bestrålt krydder), 48 % norsk torsk. poteter (29 %) gulrøtter* (18 %). * totalt 31 % grønnsaker. selv om fisken vi bruker skal være beinfri, kan det forekomme noen bein.
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 71 kcal |
Energi | 298 kj |
Fett | 2.1 g |
Karbohydrater | 6.9 g |
Kostfiber | 1.5 g |
Mettet fett | 1.1 g |
Protein | 5.6 g |
Salt | 0.69 g |
Sukkerarter | 2.1 g |