Ingredienser
SPINATTORTILLA 36 % (hvetemel, vann, rapsolje, hevemidler (natriumhydrogenkarbonat, difosfat), spinat, dekstrose, surhetsregulerende middel (eplesyre), salt, melbehandlingsmiddel (l-cystein)), BROKKOLISTILK 29 %, KRABBERØRE 27 % (crabstick (hvit fisk (surimi), vann, potetstivelse, hvetestivelse, sukker, salt, aroma (skalldyr), eggehvite, rapsolje, smaksforsterker (disodium ribonucleotides), fargestoff (karmin, paprika ekstrakt)), rapsolje, krabbekjøtt , vann, fermentert pepper (vann, fermentert pepper, brunt sukker, salt, sjalottløkpuré, fermentert sukker, cognac, sitrusfibre), vårløk, rød løk, soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), sriracha (chili, sukker, salt, hvitløk, eddik) (sulfitt), eggeplomme, hvitbeter, fish sauce (ansjos, salt, sukker), risvinseddik (eddiksprit, riseddik, vann, melasse, salt), hvitløk, oyster sauce (østersekstrakt, soyasaus (soyabønner, hvetemel, salt), vann, sukker, salt, fortykningsmiddel (acetylert distivelsesfosfat), maisstivelse, surhetsregulerende middel (glucono-delta-lakton)), eddik, sukker, eplecidereddik, sitronjuice konsentrat, stabilisator (modifisert potetstivelse, guarkjernemel, xantangummi), sennepsfrø, pepper, salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (eplesyre, sitronsyre), naturlig aroma, fargestoff (karotener)), GRØNNKÅLMIX 8 % (grønnkål, hodekål, rødkål, rødbete, gulrot).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: fermentert Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.