Ingredienser
BAGUETT: HVETEMEL, vann, salt, tørrgjær, rapsolje, emulgator (E 472e, E 471), kokosfett, druesukker, fullherdet fett av raps, melbehandlingsmiddel (E 300), vegetabilsk olje av raps, enzym, surhetsregulerende middel (E 330), aroma, farge (E 160a) MARGARIN: Vegetabilsk olje av raps, vegetabilsk fett av raps og kokos, vann, salt, emulgator(E471, E475, solsikkecitin), farge(E160a), aroma. FYLL: Innhold: rapsolje, vann,EGG eplomme(5%), sukker, eddikk, SENNEP, (vann, SENNEPSFRØ, sukker, eddik, salt), fortykningsmiddel(guarkjernemel), surhetsregulerende middel(sitronsyre) REKER og isbergsalatProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Totalt: 3 tilsetningsstoffer
Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.