Ingredienser
38,1% kremfløte( MELK), 25,8% MANDELBUNN HB (34,5% californiske MANDLER , 34,5% melis (98 %sukker, potetstivelse), 34,5% vann, 3,4% EGGehvite(tørket EGGehvite, konsistensmiddel E1505, fortykningsmiddel E412)), 17,5% Sjokoladeglasur(glukosesirup, sukker, vann, fettredusert kakaopulver, gelatin (okse), surhetsregulerende middel (E334), konserveringsmiddel (E202)), 9,5% vann, 7,6% krempulver(sukker, fettredusert kakao, gelatin(storfe), surhetsregulerende middel(E170)). Dekor: 1,1% sjokolade sigarer (sukker, kakaosmør, helMELKpulver, kakaomasse, mysepulver(MELK), laktose( MELK), emulgator (E322 ( SOYA)), smørolje, aroma (naturlig vanilje)), 0,5% rips.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 6 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket Konserveringsmidler funnet Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.