Ingredienser
Sjokoladekrem 41%: (melis, margarin (rapsolje, kokosolje, vann, fullherdet vegetabilsk fett (raps), salt, emulgator (E 471), naturlig aroma, farge (E 160a), surhetsregulerende middel (E 330), vann, kaffe, kakao, vaniljesukker), vaniljekrem 41%: (vann, sukker, KJERNEMELKPULVER, vegetabilsk fett (kokos), modifisert maisstivelse (E 1442), konserveringsmiddel (E 202), salt, vaniljearoma (aroma, vaniljeekstrakt, naturlig aroma), farge (E 160a, E 101)), kakebunn 17%: (EGG, sukker, HVETEMEL, vann, kakao, MELKEPULVER, emulgator (E475), hevemiddel (E575, E500 og E450a), farge (E160), salt og aroma), sjokoladedekor: (sukker, kakaomasse, kakaosmør, dekstrose, emulgator (E 322 (SOYA))Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 5 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.