Ingredienser
sjokolademousse: (FLØTE (MELK), sukker, HELMELKPULVER, kakaosmør, kakaomasse, vegetabilsk olje (kokos), SKUMMETMELK, glukosesirup, emulgator (E472b, E471), modifisert stivelse (E1412), dekstrose, MELKEPROTEIN, gelatin (okse), stabilisator (E401, E450), naturlig aroma (vanilje), konsistensmiddel (E1412), fargestoff (E160a), aroma (vanillin), aroma (smør)), kakebunn: (sukker, EGG, HVETEMEL, rapsolje, vann kakaopulver, modifisert potetstivelse, hevemiddel (E500, E450), mysepulver (MELK), emulgator (E481, E471), HVETEGLUTEN, rapsolje, salt, stabilisator (E412, E466), aroma), krem: (FLØTE (MELK), HELMELK, sukker, kakaomasse, EGGEPLOMME, vegetabilsk olje (kokos), SKUMMETMELK, glukosesirup, emulgator (E472b, E471), modifisert stivelse (E1412), dekstrose, MELKEPROTEIN, gelatin (okse), stabilisator (E401, E450), konsistensmiddel (E1412), fargestoff (E160a), aroma (vanillin), aroma (smør), naturlig aroma (vanilje)), sjokoladeovertrekk: (glukosesirup, sukker, vann, kakaopulver, gelatin (okse), surhetsregulerende middel (E334), konserveringsmiddel (E202)), sjokoladepynt: (sukker, kakaosmør, kakaomasse, HELMELKPULVER, LAKTOSE (MELK), SMØROLJE (MELK), emulgator (E322 (SOYA)), naturlig aroma (vanilje))Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 23 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.