Ingredienser
Brød 41 % (vann, hvetemel, sammalt hvete, sammalt rug, havregryn, linfrø, surdeig av sammalt rug, gluten, salt, rapsolje, sirup, byggmaltekstrakt, gjær, vegetabilsk emulgator fra raps og solsikkeolje (mono- og diglyserider av fettsyrer), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), enzymer), egg 40 % (egg fra frittgående høns i lake (vann, salt, sukker, eddik, surhetsregulerende middel (sitronsyre)), majones 15 % (rapsolje, vann, eggeplomme, modifisert potetstivelse, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), fargestoff (karotener)), bacon 4 % (svinekjøtt, salt, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat), antioksidanter (natriumaskorbat, natriumsitrat), konserveringsmidler (natriumnitritt, natriumacetat), urteekstrakt, røykaroma).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
3
Prosessert
Tilsatt salt/sukker
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.