Ørretfilet Porsjoner 2x140g Fiskemannen
Ørretfilet i porsjonsstykker uten skinn og bein. Stekes på grillen, i ovn eller panne. Krydre med salt, pepper og litt tørket chili. Server med tagliatelle, asparges, brokkoli og pinjekjerner, og topp det hele med sitron og basilikum. Fileten kan også trekkes i lettsaltet vann.


Ingredienser
Regnbueørret (oncorhynchus mykiss).
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 166 kcal |
Energi | 693 kj |
Enumettet fett | 3.5 g |
Fett | 10 g |
Flerumettet fett | 3.2 g |
Karbohydrater | 0 g |
Kostfiber | 0 g |
Mettet fett | 2 g |
Sukkeralkoholer | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0.12 g |
Stivelse | 0 g |
Sukkerarter | 0 g |