Rømmegrøt 350g Fjordland
Rømmegrøt laget med norsk melk og rømme Rømmegrøt blir ofte kalt «grøten for de store anledninger.» Fra gammelt av var det vanlig å servere rømmegrøt som barselgrøt, slåttegrøt og jonsokgrøt. Fjordland Rømmegrøt er laget på den tradisjonsrike måten med seterrømme og melk. Dette gir en fyldig og smaksrik grøt som passer både til hverdagskosen og til de store anledningene. SERVERINGSTIPS Server rømmegrøt fra Fjordland rykende varm med sukker, kanel og eventuelt rosiner på. Hvis du ønsker smeltet smør til grøten, er Bremykt et godt alternativ. Spekemat og flatbrød passer utmerket til rømmegrøt.

Ingredienser
45 % seterrømme, melk 3% fett, kulturmelk, hvetemel, salt
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 202 kcal |
Energi | 836 kj |
Fett | 17 g |
Karbohydrater | 9.3 g |
Mettet fett | 10 g |
Protein | 3.4 g |
Salt | 0.3 g |
Sukkerarter | 3.2 g |