Ingredienser
Pasta 54 % (kokt pasta (durumhvete, vann), rapsolje, havsalt), rhode island dressing 11 % (majones (rapsolje, vann, eggeplomme, sukker, salt, eddik, sennepsfrø, maltodextrin, antioksidant (sitronsyre), emulgator (guarkjernemel), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), aroma, vann, chilisaus (tomatpuré, hakkede tomater, sukker, eddik, salt, løk, naturlig aroma, kryddekstrakt, krydder), bostonagurk (agurk, sukker, eddik, løk, paprika, salt, modifisert stivelse, sennepsfrø, krydderekstrakt, krydder, fargestoff (klorofyll-kobber-kompleks, riboflavin)), sukker, ketchup (vann, tomatpuré, sukker, eddiksprit, modifisert stivelse, salt, krydder), sennep (vann, sennepsfrø, eddik, salt), salt, krydder, løk, hvitløk, kryddekstrakt, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat)), ost 11 % (pasteurisert melk, salt, løpe, konserveringsmiddel (natriumnitrat), surhetsregulerende middel (kalsiumklorid), melkesyrekultur), skinke 11 % (norsk svinekjøtt 69 %, vann, konserveringsmiddel (natriumnitritt), stabilisator (di/trifosfat), surhetsregulerende midler (kaliumlaktat, kalium acetat), glukose, potetstivelse, antioksidant (natriumascorbat)), brokkoli 8 %, gulrot 5 %.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.