Matkasse for 2 Laks Unagi Kokkeløren
Pannestekt Frøya laks midloin glaseres med Unagi saus. Serveres med sushi ris. wasabi majones og en salat av agurk. sjøtang og syltet ingefær.
Ingredienser
Laks midloin fra frøya: fisk; sushiris: ris; agurk: agurk; sjøtangsalat: sjøtang, sesamolje, fruktsukker, sukker, salt, soya, vann, hvete, salt, chili, riseddik, fargeemne e102, e133, agar agar, tørket judasøresopp, sesamfrø, tartrazin e102,; syltet ingefær: ingefær, vann, salt, kaliumsorbat e 202, citronsyre e330, eddiksyre e 260g, aspartem e951, sakkarin e954, sucralose e955, smaksforsterker e621; wasabimajones: egg, vann, sennep, eddik, salt, antiklumpemiddel(e535) konserveringsmiddel: kaliumsulfitt (e224) rapsolje, pepperrotpulver, maisstivelse, askorbinsyre (e300) surhetsregulerende middel e330, farge e133, e102, risekstrakt, eddik, alkohol, sakekake ekstrakt, sprit eddik, soya, hvete, svoveldioksider eller sulfitter; riseddik lake: spriteddik, vann, ris ekstrakt, alkohol, sakekake ekstrakt, salt , sukker, antiklumpemiddel(e535); unagisaus: sake,glukosesirup, vann, spriteddik, fermentert risalkohol, ris, alkohol, salt, rismalt, sukker, sitronsyre, melasse fra sukkerrør, soya, hvete, tørket sjøtang, fisk, røykaroma
Prishistorikk
Næringsinnhold per 100 gram
Næringsstoff | Mengde |
---|---|
Kalorier | 209 kcal |
Energi | 881 kj |
Fett | 0.02 g |
Karbohydrater | 47.19 g |
Kostfiber | 0 g |
Mettet fett | 0 g |
Protein | 1.49 g |
Salt | 5.14 g |
Sukkerarter | 37.19 g |