Ingredienser
Laks midloin fra frøya: fisk;
sushiris: ris;
agurk: agurk;
sjøtangsalat: sjøtang, sesamolje, fruktsukker, sukker, salt, soya, vann, hvete, salt, chili, riseddik, fargeemne e102, e133, agar agar, tørket judasøresopp, sesamfrø, tartrazin e102,;
syltet ingefær: ingefær, vann, salt, kaliumsorbat e 202, citronsyre e330, eddiksyre e 260g, aspartem e951, sakkarin e954, sucralose e955, smaksforsterker e621;
wasabimajones: egg, vann, sennep, eddik, salt, antiklumpemiddel(e535) konserveringsmiddel: kaliumsulfitt (e224) rapsolje, pepperrotpulver, maisstivelse, askorbinsyre (e300) surhetsregulerende middel e330, farge e133, e102, risekstrakt, eddik, alkohol, sakekake ekstrakt, sprit eddik, soya, hvete, svoveldioksider eller sulfitter;
riseddik lake: spriteddik, vann, ris ekstrakt, alkohol, sakekake ekstrakt, salt , sukker, antiklumpemiddel(e535);
unagisaus: sake,glukosesirup, vann, spriteddik, fermentert risalkohol, ris, alkohol, salt, rismalt, sukker, sitronsyre, melasse fra sukkerrør, soya, hvete, tørket sjøtang, fisk, røykaromaProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 15 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: fermentert, tørket, tørket Konserveringsmidler funnet Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.