Ingredienser
Kjøttboller(57 %): Ingredienser: Norsk svinekjøtt (82 %), vann, stivelse av tapioka, krydder (oregano, hvitløk, basilikum, persille, pepper, paprika, koriander, løk, rosmarin, ingefær, gurkemeie, spisskummen, chili, karve, timian, kardemomme, løpstikke, fenikkel og bukkehornkløver), salt, dekstrose av mais, krydderekstrakt (pepper, gurkemeie og muskat), gjærekstrakt, melkeprotein, melkesukker, salt og rapsolje (til steking). Tomatsaus (43 %): Ingredienser: Tomater (42 %), vann, paprika, løk, hvitløk, salt, rapsolje, sukker og pepper.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
2
Minimalt prosessert
Enkle prosesser
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.