Ingredienser
Kjeksbunn kesamkake: Choko chip cookie (maisstivelse, palmefett, maismel, sjokoladechips (sukker, kakaomasse 33%, kakaosmør, emulgeringsmiddel soyalecitin, naturlig aroma), sukker, maltodextrin, soyamel, kokos flak, modifisert tapiokastivelse, bakepulver ammonium hydrogen karbonat, sodium hydrogen karbonat, salt og naturlig aroma.) margarin: (vegetabilsk olje (raps, kokos, fullherdet raps og kokos), vann, salt, emulgator (E471), aroma, farge (160a). Kesamkrem: Laktosefri kesam (Skummet melk, melkesyrekultur, laktase, løpe (mikrobiell), Pasteurisert og homogenisert før syrning, ultrafiltrert), sukker, laktosefri fløte (Kremfløte, laktase, stabilisator (karragenan), pasjonsfruktpurè, gelatin (svin). Gele kesamkaken:
glycosesirup, sukker, vann, aprikoskrem, stivelse agar-agar, pektin, surhetsregulerende middel sitronsyre, difosfater (E450), konserveringsmiddel kaliumsorbat (E202), gulrotekstrakt med naturlig farge, stabilisator glyserol, aroma. Quid: 15 % aprikoskrem. Frisk frukt: Epler, druer, pærer, stjernefrukt, blåbær, jordbær, appelsin, physallis.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 3 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.