Ingredienser
Kebabkjøtt: Kjøtt fra kylling og storfe (69%), vann, soyaprotein, tapiokastivelse, krydder (pepper, muskat,
koriander, dekstrose, naturlig aroma, gjærekstrakt, sitronsaftpulver), salt, potetfiber, stabilisator (E450,
E451), vegetabilsk fiber (potet, gulrot, bambus). Dönertortilla: Hvetemel, vann, rapsolje, salt,
fuktighetsbevarende middel (E422), hevemiddel (E500), surhetsregulerende middel (E330), stabilisator
(E412), emulgator (vegetabilsk E471), konserveringsmidler (E202; E282). Mais, Kebabdressing rød:
Tomatpuré, kefir, vann, majones (rapsolje, vann, eggeplomme, eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (E
412, E 415), konserveringsmiddel (E 202, E 211), surhetsregulerende middel (E 330), aroma, antioksidant
(E 385), fargestoff (E 160a)), rapsolje, konsentrert tomatekstrakt, sukker, hvitløkspuré (hvitløk, salt,
konserveringsmidler (E 330, E 270)), krydder, konsentrert limejuice, chili, salt, løkpulver,
fortykningsmiddel (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211). Kebabdressing hvit: Kefir (melk), majones (rapsolje, vann,
eggeplomme, eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (E 412, E 415), konserveringsmiddel (E 202, E 211),surhetsregulerende middel (E 330), aroma,
antioksidant (E 385), fargestoff (E 160a)), tyrkisk yoghurt (melk), hvitløkspuré (hvitløk, salt, konserveringsmidler(E 330, E 270)), sukker, krydder, salt,
olivenolje extra virgin, konsentrert limejuice, urter, fortykningsmidler (E 412, E 415), konserveringsmider (E 202, E211).Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 10 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.