Ingredienser
Baguette: HVETEMEL, vann, gjær, salt tilsatt jod, tørket surdeig av HVETE (HVETEMEL, startkultur), rapsolje, pregelatinisert HVETEMEL, sukker, maltet HVETEMEL, druesukker, sukkerroefiber, BYGGMALTEKSTRAKT, melbehandlingsmiddel (E300).
Fyll 17%: margarin (kokosolje, rapsolje, vann, emulgator (E471), salt), vann, potetstivelse, hvitløksgranulat 0,5%, hvitløkspuré 0,4%, salt tilsatt jod, løkpulver, tørket persille.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 2 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: tørket, tørket Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.