Ingredienser
siktet hvetemel, vann, norvegia®: melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe og surhetsregulerende middel (kalsiumklorid), hotellskinke oppskåret (74% norsk svinekjøtt, vann, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat + kaliulm acetat), konserveringsmiddel (natriumnitritt), stabilisator (fosfat), glukose, antioksidant (natriumscorbat)), HELMELK, margarin (rapsolje, vann, fullherdet rapsolje, salt, emulgator (E471, raps-/solsikkelecithin), aroma), salt, gjær, surdeig av hvete (hvetemel (53 %), vann, stabilisator (xanthan)*, starterkultur * teknisk hjelpestoff, skal ikke deklareres videre i ferdig produkt), blå valmuefrø, pasta (vann, sukker, emulgator (E475, E471, rapslecithin), stabilisator E464, surhetsregulerende middel E270, konserveringsmiddel E200), brødforbedrer (hvetegluten, hvetemel, sukker, emulgator (E472e og E471), rapsolje, enzymer og melbehandlingsmiddel (E300)), bakehjelpemiddel (hvetemel, emulgator (E472e*), dekstrose, surhetsregulerende middel (E170*) (1), melbehandlingsmiddel (E300*), enzym (xylanase, amylase) *quantum satis, (1) carry over - skal ikke deklareres videre i ferdig produkt), bakeglans (pasteurisert EGG (fra frittgående høns), vann, etanol (2,5-4,9 %), konserveringsmiddel E210, nitrogengass)Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 13 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.