Ingredienser
Melis, grunnresept sjokoladebunn70,5% (sukker, EGG, HVETEMEL, solsikkeolje, vann, kakaomasse, kakaopulver, emulgator (E 471, E 481, E 322 - SOYALECITIN), bakepulver (E 450, E 500), bakepulver (potetstivelse), MYSEPULVER (MELK), rapsolje, salt, kakaosmør, HVETEGLUTEN, stabilisator (E 466, E 412), aroma, vaniljearoma), vann, sukker, bringebær, vegetabilsk fett (fullherdet raps og kokos), rapsolje, kaffe, kakaopulver, kokosolje, glyserol, kakaomasse, rom, Sjokoladepynt , kakaosmør, fortykningsmiddel (E 440, E 466), emulgator (E 471, E 322 - SOYALECITIN), salt, SMØROLJE (MELK), surhetsregulerende middel (E 330), etylalkohol, HELMELKSPULVER, aroma, konserveringsmiddel (E 202), vanilje, MYSEPULVER (MELK), farge (E 160a), vaniljearomaProsesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Ingen E-nummer funnet
Behandlingsindikatorer
Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.