Ingredienser
Italiensk salami: til 100 g ferdigvare er anvendt 160 g kjøtt av svin, salt, bestrålt krydder (hydrolysert vegetabilsk protein, rapsolje, aroma, krydderekstrakt), konserveringsmiddel (natriumnitritt e250), farge (karmin e120), antioksidant (natriumaskorbat e301) og startkultur. røkt med bøk.
rødvinspølse: storfekjøtt, svinehjerte, storfehjerte, spekk, salt, rødvin, bestrålt krydder, konserveringsmiddel (natriumnitritt e250), antioksidant (askorbinsyre e300), startkultur og farge (karmin e129). røkt med bøk. kjøttinnhold ferdig vare: 84 %.
baconpølse: svinekjøtt, svinehjerter, spekk, salt, baconaroma (soya, melk og smaksforsterkere e621, e631, e627), bestrålt krydder, krydderekstrakt, farge (e120), røykaroma, startkultur og konserveringsmiddel (e250). røkt med bøk.
kjøttinnhold ferdig vare: 87%.Prosesseringsanalyse
Vår analyse av hvor prosessert denne matvaren er basert på ingrediensene.
4
Ultraprosessert
Mange tilsetningsstoffer
E-nummer funnet
Totalt: 11 tilsetningsstoffer
Behandlingsindikatorer
Behandlingsmetoder: bestrålt, bestrålt, bestrålt Konserveringsmidler funnet Ultra-behandlingsindikatorer Merk: Denne analysen er automatisk generert og gir kun en indikasjon basert på ingredienslisten. Faktisk prosesseringsgrad kan variere.